Καλως ήρθατε

   Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται στην Βασιλική, στον Δήμο Απολλωνίων στα νότια του νησιού της Λευκάδος 38 km από την πρωτεύουσα της Λευκάδας.

 Η πρόσβαση στο νησί της Λευκάδος έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα, δεν γίνεται απαραίτητα μέσο καραβιού ή Ferry boat, με ότι αυτό συνεπάγεται ( κόστος, χρόνος, ταλαιπωρία ), αλλά μέσω μιας πλωτής γέφυρας μήκους 25 περίπου μέτρων, όπου συνδέεται το νησί της Λευκάδος με την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα.

Μπορείτε να έρθετε με το αυτοκίνητο ή την μοτοσικλέτα σας, είτε με το ΚΤΕΛ όπου έχει καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, είτε με το αεροπλάνο από Αθήνα προς Άκτιο, είτε με ταχύπλοο σκάφος, είτε μέσο Ferry boat από την Κεφαλληνιά ή Ιθάκη.

          Η πρόσβαση στην Βασιλική γίνεται από την οδό Λευκάδας Βασιλικής μέσο Νυδριού.  Είτε από την δυτική πλευρά του νησιού όπου βρίσκονται και οι πανέμορφες παραλίες της Λευκάδος μέσο Αγίου Νικήτα. Καθώς θα φτάσετε στο πανέμορφο χωριό μας θα επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας οδηγήσουμε στο δωμάτιό σας.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην περιοχή Βασιλικής, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολλά από τα αξιοθέατα του νησιού και της περιοχής και να ασχοληθείτε με διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες:

           

Στη Βασιλική και στις γυρω περιοχές

 

  • Επισκεφθείτε τα μαγαζιά της παραλίας της Βασιλικής, καφετέριες και μπαράκια για μοναδικές στιγμές διασκέδασης.
  • Από τη Βασιλική μπορείτε να επισκεφθείτε με καραβάκια τη μοναδικής ομορφιάς παραλία Αγιοφύλλι.
  • Μπορείτε επίσης με βάση τη Βασιλική να κάνετε εκδρομές στο Πόρτο Κατσίκι (παραλία που συγκαταλέγεται στις 10  καλύτερες του κόσμου).  
  • Επισκεφθείτε το ακρωτήριο Λευκάτας, από το οποίο έλαβε το όνομα του το νησί.
  • Τους επιβλητικούς καταρράκτες του Δημοσάρη κοντά στο Νυδρί
  • Επίσης, μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρες στη γύρω περιοχή και στα κοντινά νησιά, όπως το νησί Σκορπιός του Α. Ωνάση κ.α.

 

Στην περιοχή μπορείτε να απολαύσετε πολλά θαλάσσια σπορ, όπως wind-srufing, water sports, scuba diving, κ.α. Επιπλέον μπορείτε να κάνετε διαδρομές με ποδήλατο, να γνωρίσετε τα μονοπάτια της περιοχής, αλλά και jeep safari. Τον Αύγουστο γίνεται στο χωριό και το περίφημο πανηγύρι της Παναγίας.

 

 

free joomla template
template JoomSpirit